BETALING OG SIKKERHED

Hvilke betalingsformer kan jeg anvende hos musik-huset.dk?

I vores butik kan du betale med Dankort. Visa, og Mastercard. Vi kan registrere betalingen med det samme og påbegynde behandlingen af din ordre. Cshops.dk har ikke mulighed for at forhøje det beløb, du har godkendt, og vi kan ikke se de oplysninger, som du har indtastet. Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL Secure Soket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender krypteret, så ingen kan læse dem. Transmissionen er godkendt af PBS og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring overførslen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue et lille “Secure Server” ikon. I internet explorer 4 og Netscape Navigator 4, er dette lille ikon en lukket hængelås.

Repræsenterer du en virksomhed eller en offentlig institution, kan du evt. kontakte os for betaling med faktura.

musik-huset.dk hæver ikke betalingen før varerne er afsendt, så med betalingskort er fristen fra pengene betales til varen modtages kortest muligt. Når du bruger betalingskort til at handle gennem musik-huset.dk, beder vi dig om følgende oplysninger fra dit kort:

  • Navn på kortholder (pringtet ind i kortet på forsiden)
  • Kortnummer (16 cifre printet in i kortet på forsiden)
  • Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden)
  • Kontrolcifre (tre-cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre)

musik-huset.dk kan ikke på noget tidspunkt se nogle af disse oplysninger, derfor kan vi heller ikke efterfølgende ændre i betalingen, men vi kan undlade at hæve pengene eller nedsætte beløbet, måtte dette være nødvendig.

Ophæves ordren jf. nedenstående, efter varen er afsendt kan vi dog kun tilbageføre din betaling, hvis du oplyser os din bankforbindelse.

Helt generelt er sikkerheden ved betaling med kort over Internettet ikke afhængig af det enkelte website. For at få en aftale med PBS, som administrerer alle kortbetalinger, kontrolleres de forskellige betalingsmodulers sikkerhed, inden et samarbejde bliver godkendt. Samarbejdet kan til enhver tid ophæves af PBS, hvis en butik ikke overholder standarder, som PBS forlanger. PBS garanterer forbrugernes penge, så i op til en måned efter, at betalingen er trukket på en konto, er det muligt at afvise denne betaling. Det kan din bank gøre for dig. Juridisk set er det kun din underskrift eller pinkode, som binder dig til en betaling, så selv om nogen har haft lejlighed til at kopiere oplysninger fra dit kort, hæfter du ikke for det.

Hvornår bliver pengene trukket på min konto?

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. På din kontoudtog vil der fremgå vores firmanavn Musikhuset Kjeld Helmuth Aps.