YAMAHA STAGEPAS 1K
Stunningly Simple
Impressively Professional

Kompakt 1000 watt PA system med 5-kanals digital mixer, 12″ subwoofer, 10 x 1,5″ array højttalere, Bluetooth indgang, SPX digital reverb og “1-knob” EQ samt multibånd kompressor på master.

Yamaha Stagepas1K

Et komplet stereofelt, som er nemmere og har en højere definition end nogensinde før. Yamaha Stagepas 1K Column PA-systemet tilbyder utrolig lydydelse og giver dig fuld kontrol over din lyd, og befinder sig i en pakke, som er så let og simpel at bruge, at du ikke kommer til at tro det.

170° dækning sikrer, at dette professionelle array-system leverer al den lyd du har brug for på dit spillested. Det publikum, som befinder sig indenfor denne dækningsvinkel vil blive imponeret over kraften og klarheden i lyden. Særligt fordi dette array-system er så smalt.

Mixeren er vigtig at tage med i beregningen når det kommer til at afgøre, hvor nyttigt et PA-system er. Stagepas 1K tager sig heldigvis af dette. Den integrerede mixer har mere end nok indgange, såvel som højværdige one-knob effekter, som kan kontrolleres på højttaleren eller eksternt via STAGEPAS Editor iOS/Android-appen.