Yamahas nye minimixer

//Yamahas nye minimixer

Yamahas nye minimixer

Hvid er åbenbart det nye sort for Yamaha, der på en del nye produkter vælger hvid som grundfarve, fremfor det traditionelle “grejsort”. Det gælder også den nye AG mixerserie

En af Yamahas forårsnyheder er en kompakt mixerserie, hvor der i første omgang kommer to modeller, den AG03 (tre kanaler) og AG06) seks kanaler). Begge mixere er udstyret med USB og audiointerface, der udmærker sig ved meget høj lydkvalitet (192kHz/24bit).
Mixerne er udført i et flot hvidt design og er pakket med features, trods det klejne udseende. Der er bl.a. indgang for mikrofon og guitar, phantom-power og gode monitoreringsmuligheder, når man indspiller.
Begge mixere er udstyret med lightning-stik til iPad. Perfekt til skolerne, det lille hjemmestudie og til gaming.

AG03 og AG06 Hybrid Mixing Consoles med USB audio interface til webcasting, podcasting, gaming og musikproduktion. AG-serien tilbyder højopløsnings audio ind- og afspilning (24-bit/192 kHz), iOS-kompatibilitet og batteridrift.

En nøglefunktion på den nye AG-serie er den intuitive ‘TO PC’-knap, som lader brugeren vælge hvilke inputs, der bliver sendt tilbage til computeren eller iOS-enheden. Hvis du vælger Dry CH 1-2 optager værtsmaskinen input 1 og 2 helt tørt, mens “INPUT MIX”-knappen router alle inputs til optagelse. LOOPBACK-funktionen i TO PC-sektionen er perfekt til podcastere, idet den router alle inputs til USB-outputtet i stereo, sammen med USB-inputtet fra computeren. På den måde bliver det nemt at mixe mikrofoner og instrumenter med baggrundsmusik, lydeffekter eller anden lyd fra computeren eller iOS-enheden.

Gamere kan også indstille deres lyd i real-time med de indbyggede headset-interface og hardware kontroller, uden at de behøver åbne et softwarepanel. AG er den perfekte løsning til at lave videoer til sites som Twitch.tv.

By | 2015-09-04T19:29:42+00:00 26. marts 2015|Nyheder|0 Comments

About the Author: