Bose Kampagne – Køb Bose L1 Compact & Soundtouch adapter, Spar 749kr.

//Bose Kampagne – Køb Bose L1 Compact & Soundtouch adapter, Spar 749kr.

Bose Kampagne – Køb Bose L1 Compact & Soundtouch adapter, Spar 749kr.

Vi kører nu kampagne på Bose L1 Compact og Soundtouch adapter – Spar 749 kr.

Køb her: http://musik-huset.dk/produkt/bose-kampagne-koeb-bose-l1-compact-med-soundtouch-wifibluetooth-adapter/

Soundtouch Adapter

Adapteren har tre udgange (optisk, AUX og RCA), så enhver enhed, der understøtter en af dem, kan blive et trådløst SoundTouch-musiksystem. De fleste stereosystemer, hjemmebiografsystemer og docking-højttalere er kompatible, så der er gode chancer for, at det system, du har i stuen, vil fungere efter en hurtig tilslutning og opsætning. Har du allerede et Bose-system? Mange af dem er også kompatible, bl.a. systemer i serierne Lifestyle, CineMate, Wave, SoundDock, SoundLink og Portable PA.

SoundTouch giver dig trådløs adgang til dine foretrukne musiktjenester, som f.eks. Spotify® og Deezer, samt internetradiostationer og dit eget musikbibliotek. De opretter forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, så du kan afspille musik direkte fra internettet til systemet. Eller du kan afspille hvad som helst fra en telefon eller tablet med Bluetooth-teknologi.

Bose L1 Compact

  • Bose® Spatial Dispersion™-højttalerteknologi fordeler lyden jævnt på scenen og blandt publikum – selv helt ude i siderne
  • To ToneMatch®-kanaler med faste forudindstillinger til en håndholdt mikrofon og en akustisk guitar
  • Integreret bashøjttaler i powerstand
  • To opsætningspositioner: sammenklappet til mindre steder eller ved siddende publikum, og forlænget til større steder og stående publikum
  • Ideelt til live musik, mobile DJ, klasseværelser, forretningspræsentationer og andre begivenheder

L1 Compact bærbart line array system: Bær det på én gang. Opsæt det på et minut. Fyld rummet med lyd fra Bose.

L1 Compact systemet kombinerer almindelige PA-systemer og monitorhøjttalere i én fiks enhed. Systemet leverer en bred, jævn lyddækning hen over hele sceneområdet og publikum, når det er placeret bagved eller ved siden af en performer, DJ eller præsentationsvært – selv helt ude i siderne. Det er vores mindste og letteste L1-system med den nemmeste opsætning – systemet vejer blot 13,3 kg.

By | 2017-10-10T15:22:53+00:00 10. oktober 2017|Nyheder|0 Comments

About the Author: